Alles voor blije gezichten

Het bezoeken van een festival, een hengel uitwerpen en tot rust komen of een enerverend motorritje in het weekend. Iedereen zoekt in zijn of haar vrije tijd een manier om te ontspannen. Dat geldt ook voor cliënten van zorgorganisatie Daelzicht.

Stichting Welzijnsfonds Daelzicht maakt dat mogelijk door jaarlijks een aantal leuke en gezellige activiteiten (financieel) te ondersteunen en organiseren. Ons doel? De lach op het gezicht van onze cliënten!

Help ons nóg meer mensen blij te maken!

Stichting Welzijnsfonds Daelzicht ondersteunt activiteiten van en voor onze cliënten. Of het nou gaat om een groot evenement als de jaarlijkse motorrun of een kleine attentie voor de feestdagen. Maar we laten ook langgekoesterde hartenwensen in vervulling gaan. ‘Daelzicht Hartenwens’ is daarom een speciaal onderdeel van het Welzijnsfonds.

Met uw hulp kunnen we nóg meer mensen blij maken! Voor de invulling van de vrije tijd van cliënten krijgt Daelzicht geen vergoeding. Daarom is een financiële bijdrage, groot of klein, van harte welkom. Maar ook het ter beschikking stellen van mankracht, locaties of een attentie tijdens een evenement kan veel voor onze cliënten betekenen. Informeer naar de mogelijkheden!