Activiteiten

Activiteiten door Welzijnsfonds mogelijk gemaakt in 2023

De bewoners en cliรซnten van Daelzicht genieten met volle teugen van de activiteiten die het Welzijnsfonds ondersteunt. Lees hier hun verhalen.

๐—ข๐—ป๐˜๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐——๐—ฎ๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ญ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ

Een oude traditie is in ere hersteld! Vrijdag 8 september was namelijk het Ontmoetingsfeest Daelzicht Zuid! In het Hubertushuis/De Boew in Geleen genoten ruim 180 mensen van Daelzicht van DJ Eric, Duo X-Elle, Marleen Mols, de Pleyzengers en Frans Theunizs! En in de kroeg kon iedereen chillen met DJ Kreas! Het was een geweldige avond en de feestgangers hebben het erg gezellig gehad!

De hartenwens van Danny

Danny had als hartenwens paardrijden en verzorgen. Hij mocht dit gaan doen, samen met Bas die ook bij Daelzicht woont. Danny vertrok in de loop van de ochtend met het openbaarvervoer naar” rijstal Venhof” in Herkenbosch. Eerst maakten ze kennis met de begeleidsters van de manege. Daarna ging Danny vol goede moed aan de slag. De paarden werden verzorgd, geborsteld en gezadeld. Daarna mochten Bas en Danny paardrijden in de binnenbak. Het paard van Danny heette Anton. De mevrouw van de manege vertelde dat Anton tussen de 12-15 jaar oud was. Anton zou ook de koets nog kunnen trekken, zรณ sterk is hij! Na het rijden mocht Danny het hoofdstel bij het paard afdoen. Daarna bracht hij Anton terug naar de stal. Hier kon Anton lekker uitrusten.

 

Danny heeft genoten van deze middag. En hij heeft er een leuke vriendschap aan overgehouden met Bas. Dus al met een geslaagde middag van zijn Hartenwens!